Effektiv

Kl 05.45
🌑 -25°

Hörni så trevliga grader det är där ute 🥶 läste att Åsa hade -27, liite varmare här då. Men det kan skilja i grader beroende var i stan du bor. Usch och fy nu räcker det, är less på detta nu!
Fasiken att jag var effektiv igår, läste Aftonbladet på morgonen, bloggade och så skrev jag veckans korrar. Gick igenom Strong och sen drog jag iväg på passet. Efter passet städade jag lokalen. Kom hem duschade, fika och drog iväg till mamma. Bejan, Pia och Jussa var redan där. De hade fått märka alla mammas kläder!!! Tänkte på det när jag vek in dom på lördag att undrar om vi borde märka dom. På kvällen var det sen bokföring. Kände att jag varit riktigt effektiv när det äntligen blev dags för soffan!

Idag blir det jobb och sen pass på kvällen. Jobbar till 17 så det blir bara hem och byta kläder nästan och sen iväg igen. På onsdag tänkte jag gå ut med morsan en sväng på dagen om hon är frisk, hon har varit lite hostig. Jag ska ringa och prata med arbetsterapeuterna idag om rullstol. Den hon har är dålig, hon hasar i den hela tiden. Hon har ju blivit rätt mycket smalare och sen är hon ju piggare nu och rör sig kanske mer än tidigare. Sen behöver vi en ute stol oxå. Men nu är det ju fan kallare än kallast ute. Men till onsdag hr de lovat plusgrader??! 🤔

Rasmus var förbi nyss och jag hjälpte honom att lägga till en mottagare på internetbanken. Han betalde sin första elräkning. Det egna livet börjar så sakta för honom med. Mamma har oxå börjat acceptera att han inte bor hemma längre och att han bestämmer själv vilken taklampa han ska ha 🙂 Försökte erbjuda en takplafond vi har över men han sa att den var för omodern 🙂 Okid doki, dags för renskrivning av korrarna, hämta ner musiken och sen frilla och jobbet 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: