Tidig morgon

Kl 06.10
🌑 -23°C

Stigit upp och börjat elda i huset. Savannah ska vara med djuren och hålla elden vid liv. Det är ju så jävla kallt ute och vi har ju bara kaminen här uppe i de större delarna av huset. Sen har vi lite värme på i de andra rummen.

Vilken jävla skit dag jag hade igår!! Jag mådde piss av någon anledning, alltså inte fysiskt men psykiskt. Inget var bra, allt var åt hellskotta. Jag gick bara runt här och tyckte synd om mig själv, var irriterad på folk, mitt mående var under skosulorna! Idag känner jag att jag mår bättre, humöret är på väg upp igen. Jag kan ha såna dagar, det händer några gånger om året då jag verkligen inte ser meningen alls med mitt liv. Inte att jag vill dö så illa är det inte 🤣 men just att jag funderar på hur lever jag livet, ska det vara så här, vad är det jag håller på med? Vad vill jag göra, var vill jag vara? Usch livet var verkligen så trist och hopplöst igår!

Klockan 09 hämtar Pia och Jussa mig och vi far upp till mamma, nu jävlar flyttar tanten 🙂 Så nu är det bråttom, ska hinna fixa frillan, kolla vad fasiken jag ska ha för kläder. Det är minus 24 just nu, det blir bara kallar tydligen! Pian hade minus 28 när hon steg upp!!! Ni får hålla tummar och tår att inte bilen går sönder på vägen. Kollad just klart.se, de har lovat 15 grader till dagen men i Pello 25 under dagen så det är fan så kallt att flytta! Men vi är ju Tornedalingar och räds inte lite kyla, det är bara och bita ihop och jobba på! Vi hinner värma oss sen 🙂

Nä nu ska jag plocka ihop vad jag ska ha med, varmt vatten och kaffe, muggar, treo, min täck kjol….. ja lite sånt som jag brukar ha med. Kanske jag skulle haft den andra jackan, min arbetsjacka, den hade varit lämpligare att bära med. Det blir nog jag som får ta det tyngsta ihop med Jussa, Pian kan ju inte bära, Bejan har oxå ont i ryggen och är dålig i leder. Thomas och Annika kommer inte med överhuvudtaget, de är ju sjuka….. Ja ja men ner kommer mamma på det ena eller andra sättet 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: