Mia begravs idag

Kl 07.30
🌑 -10°C

Steg upp först halv 8, jag hade klockan att ringa på halv 7 men ställde om den. Inte så jäkla kallt idag, bara minus 10 när jag steg upp. Men de har ju lovat ner mot minus 20-22 från och med torsdag och hela helgen. Men nu når jag tittar så är inte graderna lika låga som de var igår någon grad varmare faktiskt. Så hoppas det blir ännu varmare vi ska ju flytta mamma i helg.

Passet igår gick bra, en mindre oj var fan är jag inträffade. Jag släppte fokus ett tag och helt plötsligt var mina tankar hos Mia, tittade på hennes plats på golvet och vips så glömde jag korren. Hon begravs ju idag, jag och Pia ska gå iallafall, jag vet inte om det kommer någon annan från zumba gänget. Jag var och satt in pengar från oss till Hjärnfonden 1200 kr blev det och 400 kr till blommorna. Så allt är fixat. Versen jag satte var så fin

Vi pratade lite igår innan passet, det känns så konstigt att tänka att hon inte finns, ännu förra året så var hon ju med på zumban. men det var sedan till Gold starten som det inte längre gick. Hon skrev till mig och beklagat att hon missat de första två gångerna, hon hade jobbat och sen haft migrän sa hon. Sen kom hon gång tre eller om det var fyra, hon stod bakom min rygg och pratade. Jag vände mig om och blev alldeles förskräckt, hon såg så hemsk ut. Jag sa men Mia, är du sjuk?? Du ser alldeles slut ut! Ja sa hon jag har ju sagt åt dig att jag har såna hemska migrän attacker flera gånger i veckan. Näe sa jag det är inte normalt Mia att man har migrän attacker flera gånger i veckan! Nu går du till läkaren och kräver att bli undersökt ordentligt. Sen senare på veckan på fredag, fick hon en till och åkte in i Kalix akut. Hon ringde mig senare på kvällen och sa att – Jag har tråkiga nyheter Anna, de har hittat en tumör!! Sen var hon med en gång till efter det, jag såg att hon hade svårt. Stackars lilla Mia, hon kämpade nog mycket hårdare än vi vi anat. Sista gången vi var och fikade hon och jag var i början av November tror jag. Då hade tumören vuxit, hon blivit blind på det ena ögat, synen på det andra hade försämrats, hon var trött oerhört trött. Vi fikade och pratade, hon somnade en stund efter fikat. Hon ville gå på Apoteket och PMU så vi gjorde det. Det var som sista gången vi riktigt gjorde något ihop. Sen gick det fort efter det. Vi messade lite på messenger efter det, hon var in i Kalix någon sväng, kom hem. Sen orkade hon inte mycket, hon skrev att hon är trött hela tiden, sover hela dagarna. jag var in en snabb sväng hon henne den 8 december, hon orkade säga hej men jag vet inte om hon ens visste att det var jag. Den 11 dog hon sen. Slutet gick så oerhört fort…. men nu får hon vila, inga smärtor, hon fryser inte, hon går säkert runt i en sommarklänning på en äng där uppe någonstans, i värmen som hon älskade. Idag följer vi dig till din sista vila, idag får du gå…… Sov i ro fina Mia ❤

Frid viskar träden kring hemmet du älskat.
Farväl bugar blommorna du vårdat så ömt.
Tack kvittrar fåglarna som var morgon dig hälsat.
Tyst viskar vinden sitt farväl.

Rasmus är på väg så jag ska ta min spegel och min virknål och sätta mig i köket så jag hinner fixa frillan medans vi pratar. Jag har ju saknat min lilla gubbe… lilla och lilla han är nästan 1.90 cm!

Be safe out there


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: