Ännu en dag

Ännu en arbetsdag sen är jag ledig hela en dag! Jobb 3 men sen har jag ledig helg. Inte för att det blir så mycket till ledighet, vi ska flytta mamma under helgen som kommer. Det ska bli så roligt, vi ser verkligen fram emot att få hit henne. Så igår var systrarna förbi och vi gjorde upp om hur vi ska göra till helgen. Annika och Pia som har mer koll på huset i Neisten far dit och packar det hon ska ha med sig därifrån just nu. Jag och Bejan åker till Älvstranden och packar ned hennes grejer där. Hon ska inte ha med sig så mycket fr huset just nu. Vi tömmer det till påsken.

Hade mitt Strong Nation (L) pass igår, hela 4 deltagare…. men 4 är absolut bättre än inga alls. Jag kör oftast från 2 men är det stor helger och annat så ställer jag in om det bara är typ två. Nu på torsdag kommer jag att ställa in, det är 3 bokade vara en av tjejerna bokat två platser och hon brukar boka av samma dag passet går så, jag tänker det är helg och hon kommer nog att boka av ändå. Vi tänkte gå på släktmiddag på River oxå. Vi behöver nor organisera upp lite kring mammas flytt oxå för den kommande helgen, kolla att vi ordnat allt, kommit ihåg att göra alla nödvändiga samtal, ordnat papper, färdtjänst osv.

Jag är så jävla trött, det tog att gå ut extra den där natten, jag har nu som jobbat i 8 dagar, så nu är man lite mör. Kroppen tar mycket stryk just nu känner jag. Min mage har börjat protestera mot att jobba skift, jag hade bra prover sist men tarmen mår inte så bra. Jag sväller så fort jag ätit. Sen kan jag inte sova…. kroppen återhämtar sig inte alls, mina värden rån klockan har varit i botten den sista tiden.

Alltså att blogga med denna Finn är näst intill omöjlig mellan varvan, han ska vara med. Han ska sitt med mig, på mig framför mig. Sen har jag ju så svårt att försa undan honom, han pussar och gnuggar sig emot mig så då låter jag honom komma. Han vill ju bara dykra lite.


Ja ja nu ska jag börja fixa frillan, jobbet kallar strax in mig. Zumba Fitness står på kvällens meny så en ny låt är redan redo bara att börja träna in den oxå 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: