Man gör inte många knop

Kl 05.15
🌑 -18°C

Igår blev det inte många knop efter jobbet. J ag var så jävla trött nät jag kom hem så jag stensov i en timme när jag kom hem. Var sen och hämtade Rasmus, han hade ju festat lite på nyårsafton så han vill inte köra bil. Minna och Pontus kom förbi, de satt ett bra tag och vi surrade en hel del. Efter att de for förde jag hem Rasmus och Lucifer.

Idag väntar jobbet igen kl 07…. åker i princip direkt till lokalen och kör mitt pass, far bara hem och byter kläder. Tar rast och en halv motionstimme så hinner jag på slutet.

Idag måste jag fylla i min tjänstledighet, inte för att jag vet om den är beviljad men jag skulle väl fått meddelande om det i såna fall tänker jag…….

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: