Så jäkla kul

Körde zumba fitess igår, två nya låtar, så jäkulens kul. Det känns som om det är så länge sedan jag haft pass men jag var ju bara ledig förra veckan. Men jag tror det beror på att det varit lite hackigt i december, jag var ju sjuk oxå en vecka så det har nog med det att göra. Man är van att ha 5-6 pass i veckan, ibland mer. Sen kommer det en period lite då och då med kanske bara 4 pass i veckan. Men sen när det drar på så drar det på. Jag kör ju extra på skolor mellan varven, nått Gold pass utöver och så där.

Idag har jag toning passet, det är ett häftigt pass. Måste ta ut en ny låt. Sen måste jag börja planera för kidsen och Gold. Hatar att vara ute i sista minuten. Så listan för kids ska göras klar idag. Uppvärmningen för Gold är oxå klar, en del låtar har jag tagit ut, cooldown, det vete gudarna men det har jag inte sån panik med eftersom jag gjort mina själv sista tiden. Gold börjar vara lite svårt att ta ut låtar till eftersom de börjar vara så duktiga där nu. Det är folk som hängt med mig hela tiden sen jag startade i princip. Sen kommer det in nya så vill jag inte ha för svåra låtar heller och är dom för lätta så tycker gamlingarn att det blir tråkigt, ingen har sagt nått sånt men det är min rädsla.

Nu hoppas vi att corona håller sig i schack! Hur gör jag det coronasäkert för ungarna?? Lekar där de inte är så nära, öva på avstånd, alla spritar sig när de kommer in i lokalen, ingen får komma med förkylningssymtom. Fasiken detta kommer att bli svårt, tänker att ungar är ju ofta lite mer snoriga än vi vuxna utan att det betyder att de har corona….

💩

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: