Latar dag?

Kl 06.30
☁️ -17°C

Var och förde Danne till jobbet, sen drog jag iväg och städade av lokalen, var på Rusta och köpte duschdraperier, köpte två men hängde bara upp en. Dom är till Rasmus gamla rum, drog runt möblerna där oxå, Nu vill jag ha en liten soffa där så man kan sitta och titta tv där om man vill. Rummet kommer väl att bli till Savannahs göromål men lite mys vill jag ändå ha där.


Jag vill inte har nån gardin ner i golvet, dels pga all hår!!! Vi har ju katter, visserligen en naken men den håriga hårar mer än fan själv. Sen såg jag ju har Lucifer hängde och klängde i dem när det var ner till golvet, han busade och trasslade in sig i dom så de hängde hur som helst. Det blir lite svårare nu iallafall.

På tal om Lucifer så var han på sleep over som jag skrev igår. Men nog saknade han sin husse. Rasmus gamla bäddmadrass låt på golvet i rummet och han kröp in under den, låg på den och vaktade den, sen hittade han fåtöljen, den som stått nere i rummet, vi tog upp den till tomten så han hade nånstans att sitta. Så den har han luktat på och sovit i, den luktar ju Rasmus.

Pia och Petra kom på fika igår, jag och Petra körde en challenge, vi garvade det var typ twerk i 7 dubbel hastighet, 60 sekunder i en månad ska man köra, vi tänkte testa på det 🙂 Petra tog sen med sig Lucifer till Rasmus, hon skulle dit och hälsa på. Pratade med Rasmus sen senare och den hade varit trött och krypigt och lagt sig när den kom hem ❤

Körde Strong passet, low varianten kl 18, fy fan vad skönt det var att äntligen få röra på sig!!!! Efter det så tog jag och Savannah en liten film kväll, vi började kolla The Bite…. vet inte vad jag ska säga om dem riktigt.

Nä nu uppdatera facebook, fika, sen köra Savannah till bussen. hon och kompisarna ska till Luleå på shopping 🙂 Får ta frillan när jag kommer hem. Sen blir det att ta ut kvällens korre och köra igenom programmet.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Pian
  Dec 27, 2021 @ 13:20:13

  du glömde mig?? jag var också med typ 40 sekunder😆👍

  Svara

  • Anna
   Dec 28, 2021 @ 08:11:12

   Hahaaa just ja Pia, ursäkta du var ju oxå med. Inte för att det blev att jag gjorde den igår själv, undrar om Petra körde?

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: