Final countdowm

Idag börjar den sista träningsveckan för 2021 och vi har pass varenda dag förutom självaste nyårsafton. Idag kör Nina sin piloxing och jag har zumba fitness som vanligt på måndagar så det är bara att boka på.

Ska efter mitt bloggande in och välja ny låt till dagens pass, dags att byta ut lite jullåtar 🙂 Det ska bli skönt att lämna 2021 bakom sig, tycker det varit ett riktigt skit år!!! Många jag känner har dött, tur ingen i covid, vi har även drabbats inom vår lilla grupp på zumban 😢 Så nu hoppas vi att 2022 blir bättre, visst låter det tom bättre än 2021! Vi hoppas att alla vi känner får vara friska, vi hoppas att vi får fortsätta hålla pass i lokalen, vi hoppas att covid börjar ge sig, vi hoppas på ett bra tränings år, vi hoppas att få ha roligt, träna och värva nya in i vår underbara gemenskap ❤

💥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: