Sov länge

Kl 08.00
🌜 -16°C

Vaknade första gången vid 06 men somnade om direkt. Vaknade sedan halv 8, somnade om, lite halvsov, kände att det egentligen är dags att kliva upp men jag tänkte nej fan, jag skulle ju sova länge idag! Vi jade tänkt blåsa upp till mamma idag men vi får avstå. De har fått in corona bland personalen. Än slånge bara en men hon har jobbat senaste gången på torsdag så jag avvaktar, jag kan inte riskera att mamma kanske är smittad och sen drar jag det in på vårt boende. Mamma lät lite besviken men vad kan man göra. Annika och Bejan är på väg nästa vecka till henne så då vet man om fler blivit smittade.

Det är en kalla och klar dag idag. Kanske man skulle våga sig ut på en prommis, I hate kallt, snö och tillsammans blir det ju ännu värre men jag känner att jag måste få röra på mig! Jag för Danne till jobbet och sen drar jag till lokalen och städar. Inte för att det varit många pass där sen Nina städade sist men det måste ändå städas, spritas osv. Just nu har jag ute ett pass kl 18 idag….. 3 bokade, jag kör om det dessa 3 hålls men blir det ännu avbokningar därifrån så ställer jag in. Jag brukar köra fast att vi bara är två men nu är det ändå jul så då tänkte jag kräver lite fler för att gå in ikväll.

Lucifer är här, den har varit på sleep over 🙂 Rasmus tänkte ha lite fest men det blev väl heller inget, folk firar ännu jul. Men har han lite brådis och vill visa upp sin lägenhet, det förstår man och fest kommer han att ha i sina dagar helt klart.

Skrattade åt Danne igår, när jag förde honom till jobbet sa jag, gud vad konstigt, nu blir jag ju själv här hemma hela dagen. Vad ska jag hitta på? Ja sa han du kan ju titta tv, nu kan du ju köra långkörare som Vampire diarrhea, gapskrattade och sa du vet väl att det är skillande mellan diaries och diarrhea. Jag fick geanast inre bilder av vampyrer med diarre 😂

Dagen gick ändå, Savannah messade och ville att jag skulle hämta så vi kunde hitta på något, Annika, Thomas och Alva kom, vi for och kollade in Rasmus lägenhet. Vi satt inte så länge för de skulle med till oss. Men vi tog en kopp kaffe och pratade en stund iallafall. Sen åkte vi till oss och fikade. När de farit for jag och Savannah på Ica hon skulle handla lördagsmys inför kvällen, de skulle ha mys hon och Emil ihop med Thure och hans tjej. Så hon drog iväg till Älvagård.

Hämtade sedan Danne och for hem och började göra iordning i Rasmus gamla rum som han nu inte hann ha så länge, vad hann det bli lite över en månad kanske? Så det blek lite mer rensa och möblerade om lite i ”garderoben”.

Det mysigt och hålla på där igår, hade på en serie i bakgrunden på tvn som pratade på. De deär gardinerna ska bytas ut, far på Rusta idag och kolla vad jag hittar, tror faktiskt jag ska ta nått dusdraperi istället tror de är kortare och sen fastnar inte hår på dom heller. De där som hänger där nu ska jag riva ner, hängde nest upp dom som test, hur ser det ut? Kanske tar bort dom helt…. vi får se hur jag gör. Kudden och filten med amerika flaggan är Savannahs s de ska jag bär upp till henne. Skrivbordet ska slängas och datorstolen likaså. Dom är så förstörda. Men ska kolla med Savannah först, vill hon ha dom där nere när hon håller på med naglar så lämnar jag dom. Sen tänkte jag ta mammas köksmöbler, dom är jätte fina, Kalle köpte dom till henne i present nån gång, de är handgjorda. Så då tänkte jag att jag sätter dom där nere tills de hittar en plats, tills jag vill byta ut våra köksmöbler. å jag har lite att pyssla med idag ändå. Skräpet från källaren ska bäras upp, Jonte skulle hämta. Ja det är en hel del där nere, mycket har kommit upp men det finns kvar. Sovrummet behöver få sig en omgång det med. Tror jag monterar ner Alicias säng…. hon har nog aldrig sovit i den. Så den får jag sälja iallafall. Hon sover ju i våran när hon sover här.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: