Vaknar med tyngd

Kl 07.00
💨❄️-10°C

Vaknar med tyngd i mitt hjärta, jag vet inte varför, man borde vara glad men det är jag inte…. Kanske det beror på att Rasmus flyttat, Lucifer är ju inte heller här, han flyttade ju med Rasmus. Man hann fästa sig vid den lilla kraken. Han är en rolig katt, en katt man fort lär sig att älska. Sen mår ju inte min kropp bra av allt ätande!!! Jag börjar ju må illa. Så igår efter mat, julgodis i massor, jag och Danne svullade i soffan på två. Savannah hade ju fortsatt kvällen hos Spolanders. Så när alla farit åkte den stoooora godis skolen i soffan och vi satt på var sida och kollade film och käkade godis. Men min mage har ju svårt med fettet så efter en liten stund började jag må illa och det slutade med att jag var tvungen att spy. Jag blir som sjuk, jag känner mig riktigt dålig, det känns som om jag får feber, huvudet slutar funka, jag hör inget tycker jag, det är bara fokus ”må jävla illa”!!! Men sen när jag fått spy så mår jag bra igen. Danne vaknar upp idag och näven åkte direkt ner i godis skålen, jag mår ännu illa bara jag ser den, kan inte ens tänka tanken idag!

Julafton gick bra. Jag, Alicia och Savannah var på Julteater på morgonen, Anne Angeria och gänget hade ordnat en Julsaga på torget. Det gjorde vi förra året med, jag och Alicia. Det var riktigt roligt att se igen, jag livade och sände så andra Happisbor och vänner oxå kunde titta. Såg att jag hade 16 delningar på liven. Sen åkte vi hem, jag åkte och gjorde det sista på stan, köpte lotter åt alla, Dennis vann 2000 kr, det var ju inte illa. Jonte vann 150 och Rasmus 120, jag vet inte om Savannah vann, hon hade inte skrapat när hon for. Både hon och Rasmus var jätte nöjd med sina julklappar, det är ju roligt. Jag köpte ett vitt gosedjur åt Alicia, en vit björn med en unicorn mössa typ. Det var den bästa julklappen så hon. Till de större blev det bara symboliska saker.

Strax innan 20 hade alla farit och vi kunde städa undan. Sen var det som jag skrev mänkande på soffan tills spyan anlände 🙂 Men jag tänkte igår, igår blev det som verkligenhet. Snart har vi inga barn hemma, snart är vi på 2 jag och Danne. Vad konstigt, tråkigt. Men då kanske man kan dra ner på detta då. Då kanske man får hoppas att man blir bjuden istället till någon av ens barn på julmiddag, samtidigt skönt. Jag har ordnat jul i snart 40 år, det borde väl börja räcka? Först åt mig, Gärre, Annika, Thomas och Levi och barnen de år han hade dom. Sen kom Jonte och Dennis. Vi firade alla hos oss den ena dagen och den 25:e hos Annika och Thomas, Boden eller Keräs. Tror vi var Jontes första jul hos mamma och Kalle i Piteå. Jo det var vi, alla karlar söp i bastun i flera timmar! Sen har det blivit att vi firar en dag hos antingen Annika eller hemma, nån jul hos Pia. Men nu med pandemin så krympte sällskapet till bara de närmaste.

Imorgon åker vi upp till mamma jag och Pian. Rasmus och Savannah ville med, vet inte om Petra eller Saga skulle med…. får se då vilka som åker. Då är det sista gången för mig och Pia ialf, Annika och Bejan åker nästa vecka och veckan efter det flyttar hon ❤

Blogg med Finn, det blev fingervalsen med en hand 🙂 ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: