Julaftons morgon

Kl 06.45
🌜 -7°C

Sitter nu här vid min dator igen, steg upp för en timme sedan, läst Aftonbladet, dricker kaffe och håller koll på elden. Tittar på klipp med Carlos Marin, en så jäkla otrolig sångare, jag älskar Il Divo, dom har såna otroliga röster alla men han var en av de starkaste förstås, han och David Miller tycker jag. Och nu är han borta, så otroligt konstigt. Han hade sin sista show den 6 december, den 8:e lades han in på lasarett och den 17:e dog han! Så fort det gick, han måste fått någon värre variant av covid… om det nu finns eller så måste han ha haft nått som gjorde honom sjukare? Det gick ju så fort! Var in på hans insta, han har många klipp där han pratar om covid och att vi ska besegra den tillsammans och nu har covid tagit honom…..

Idag nu klockan 10 blir det teater på torget, En julsaga. Vi var förra året oxå jag och Alicia, vi ska dit nu med och denna gång föräras vi av Savannahs sällskap. Jag ska hämta Alicia från Mathilda, Dennis hämtar henne sedan från mig när han tränat klart. Han är så otroligt plikttrogen Dennis, ska man träna så jävklar slarvar man inte. Det är bra, inget onödigt stoppar han i munnen heller…. mamma måste ta efter sonen där. Efter nyår blir det en nu jävlar, inge godis och onyttigheter. Jo någon fika på Taavola ska jag tillåta mig nångång då och då men inte godis, ingen glass, inga andra sötsaker hemma, nope, nope!

Sen när jag kommer hem så blir det att lägga in högväxeln, jag har en lista som ska göras innan alla kommer hit, juldukar skulle fram, bordet i vardagsrummet putsades, dammtork och lite av varje. Det blev en trevlig kväll. Efter att jag och Danne var på stan, handlat det sista så städade jag köket ett varv till, Ellen skräpar ju så mycket (idag blir det bara att fixa själva buren, så den är fin när gästerna kommer). Jag satte skinkorna i ugnen…. nej Nina fyyyy på dig, jag kan läsa dina tankar, inte mina då 😂 Danne åkte och hjälpte Rasmus med taklampan över bordet. Jag började klä granen, den blev så fin. I år står den på Tintins plats, lilla fina Tintin ❤ Linda, Tommi och Emil med tjej kom hit, Rasmus oxå och vi hade en liten uppesittarkväll, vi spelade bingolotto. Det har inte jag gjort på säkert 25 år! Vi hade riktigt trevligt i soffan. Jag vann en ny lott iallafall. Tror Tommi vann 100 spänn, det var riktigt roligt och umgås.

Sen var jag trött, otroligt trött, somnade nog innan jag landat på kudden. Sovit som en stock hela natten, fast att det nu inte blev så många timmar men de timmar jag sov, sov jag bra förutom att Finn parkerade sin rumpa i ansiktet på mig ett par gånger 🙂

Mån ni ha en fröjdefull jul ❤

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Dec 24, 2021 @ 09:53:52

    😂😂😂 Yeah, you know me 🤭🤷‍♀️ Önskar er en mysig julafton 🤶🎅 🌲 Och nästa år är det andra bullar, jag håller med 💯🐷

    Tack för allt min vän ❤️ Må gott, love you ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: