En fågelunge har lämnat boet

Kl 07.00
❄☃️ -14°C

Nå niin då har han flyttat, i natt var vår första natt utan Rasmus och Rasmus första natt i egen lägenhet. Vi var där i flera timmar och satte honom i ordning, Danne borrade och skruvade och jag städade, bäddade, satte in kläderna, jag och Rasmus var och handlade det nödvändiga han behöver just nu. Rasmus hämtade Lucifer som förstås var lite orolig, han inspekterade lägenheten, jag hade köpt lite nya leksaker åt honom. Han pinkade in lådan direkt faktiskt, så bra då hittar han den. Han hade sen gömt sig under soffan, han kom in under den men det gick inte att komma ut. Så Rasmus fick lyfta så den kom ut. Vi var klara vid 18 där. Då hade Rasmus ännu inte sovit efter jobbet! Han började se sliten ut och virrig mot slutet. Jag frågade vad han ska göra när vi far, -Ja sa han, jag ska steka en hamburgare och sen duscha och raka mig. Sen går jag och sover 🙂

Han kom förbi nu på morgonen och hämtade upp lite grejer jag satt i en påse, sånt som han hade kvar här, allt hade gått bra. Nu skulle han hem och sova och skulle sova hela dagen för han får främmande ikväll. Emil och hans tjej Linnea skulle komma förbi hos honom på kvällen. Så då måste han ha sovit mycket så han orkar vara vaken och sen jobba natten igen.

Nu fattas bara lite tavlor och sånt för att göra den hemtrevlig. En matta vill han ha oxå så det blir väl nästa för honom.

Nu har vi återigen att städa där nere, ställa i ordning, vad ska det blir där? Ja jag vet inte, Savannah ville göra sina naglar där…. ja det kanske, eller bara ett extra rum, helt plötsligt har vi det. Om några år är det bara jag och Danne kvar här, då bor vi i 7 rum och kök på 2!!! Oj det lät ju inte klokt!

Det känns i hjärtat att gå in i rummet. Vi har sagt att det får stå utan att något flyttar in där i några månader så han ser hur det börjar gå, klarar han det eller räcker inte lönen, den är inte så fet. Men när Rasmus gett sig in i nått så brukar han fixa det, så det kommer nog gå hur bra som helst.

Idag ska vi handla det sista inför julen i mat väg allt annat är klart. Linda och Tommy kommer hit på uppestittar kväll, jag hade köpt en bingolott men den försvann nånstans….. får köpa en ny. Så innan det ska granen vara klädd och jag ska ta fram fika och tina, det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Länge sedan vi hängt med dom ❤

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Dec 23, 2021 @ 10:14:55

  Kul och se Jeppes gamla lägga 🤣 vi hade lite annan möblering men nog kände jag igen mig 😁 vi hade inte soffan mot en vägg utan skärmade av rummet lite med arga den i mitten. Hoppas dom kommer att trivas båda två ❤️ Har Finn letat efter kompisen?

  Svara

  • Anna
   Dec 24, 2021 @ 09:22:33

   Rasmus har en divan soffa och den går inte att ändra på, tror vi 🙂 Så det blir lite konstigt med den och tvn ska enligt Rasmus stå vid en vägg, han r rädd att Lucifer knuffar ner den annars. Men jag tänkte på den placeringen oxå. Finn letade första dagen men nu har han vant sig vid att Luci inte är här. Försöker liva upp Roffe och Bamse istället 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: