Ledig VECKA!!

Kl 07.00
🌑 -13°C

Fatta vad skönt och välbehövligt! Nu blir det att åka och städa i Rasmus lägenhet, vi tar köket idag, nått annat kan vi inte städa just nu, det ska borras och sånt så det blir skräpigt. Ja toan går ju oxå att städa, vi måste fara och köpa Mr Muscle ugnsrent, skur medel, diskmedel…. ja det behövs ju nu en hel del. Igår var vi och köpte nya madrasser till hans säng, det är spillt och dom börjar bli så fula, så dom är bara att slänga iväg. Jag vill att han ska ha det fräscht när han flyttar in….. för det lär inte ta länge innan det ser skitigt ut igen 😂

Alltså vi har försökt beställa en mobil via Telia i flera dagar och får bara tekniskt fel!!! Jag har ringt upp dom och pratat med 6 olika personer ingen verkar fatta vad som är fel, ingen kan hjälpa mig, alla behandlar en som man vore korkad, jag börjar vara jävligt less på det nu. Ingen verkar veta vad som är fel, så nu ska jag ringa Tele2 och kolla varför han inte kommer igenom, kan de ha lagt abonnemanget som bundet, det har det inte varit tidigare iallafall….. faaaan vilket krångel. Än så länge har jag lyckats behålla lugnet….. blivit liiite bestämd i och med att jag inte har tid med detta, Rasmus jobbar natt och är inte vakne så han kan fixa detta med bank id så vi har lite dåligt med tider att göra detta på! Ja ja men får se då kanske vi stannar hos tele2 för att det verkar enklast så, dyrare men lättare!

Helgen gick bra, packade i ordning en gubbe som ska iväg och resa, tvättade upp kläder och sånt, packningen är klar när taxin kommer och hämtar honom idag. Sånt är lite roligt att joxa med tycker jag. Sen har jag handlat julklappar till en boende, jag har börjat handa julmaten men det var så mycket annat som skulle handlas så jag kunde inte handla allt. Helgen gick fort iallafall.

Denna vecka är det mycket som ska göras, städas, bakas, en hel del som ska handlas innan man kan pusta ut med benen på bordet men det är ju därför jag tagit semester både från jobb och från zumba under veckan.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Pian
    Dec 20, 2021 @ 21:24:10

    du är värd all semester i världen, så mycket som du står i❤

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: