Fått sina nycklar

Rasmus har fått sina nycklar till lägenheten igår, han ser så fram emot detta. Men har har nog inte fattat än vad det innebär att flytta hemifrån. Och vi ska väl inte sticka under stolen med att mamma är oroad hon oxå. Bara allt med att ta hand om lägenheten…. laga mat…. bara det att stiga upp. När han fick det här jobbet med att börja jobba kl 03 på natten så satt jag oxå mitt alarm i början att ringa kl 02.30, då skickade jag ett sms för att kolla att han var vaken, ibland fick jag ringa honom och en gång fick jag faktiskt gå ner och väcka honom. Sen blev jag ju sjuk förra veckan och orkade inte hålla koll på hans vaknande och inte så jag tänkte att nu får han reda ut det där själv, snart måste han ju det. Och gissa vem som kliver upp utan mankemang varenda natt. Rasmus är en jäkel på att snabbt foga sig i det han är i. Han reder snabbt ut situationer, han tar reda på vad som krävs, vad han ska göra och när han vill nått så fixar han det galant. Och går det inte så finns ju vi här, men han fixar nog det, det är bara mamma som är för mammig 🙂

Började jobba kl 14 igår, jag har ju varit hemma en vecka med mitt RS virus, Annika min kompis fick inte jobba första veckan för arbetsgivaren när hon drabbades men ingen så något sånt till mig men jag var ju visserligen ändå borta en vecka, behövde bara sjukskriva mig två dagar, sen var jag ledig resten. Så det blev så ändå. Så nu blir det jobb hela helgen och sen har jag sökt sem under nästa vecka, tänkte jag skulle baka, göra det sista med julen. Idag ska jag ner och köpa Dennis flaska fast halva finland är väl där så munskyddet åker på, de har ju stor smittspridning i Finland nu, större än vi har. Konstigt då är det tyst på facebook, men när det var tvärt om så var det Sverige som inte kunde nått, vi var så dåliga, titta på finnarna hur dom gör. Ja ja skit samma, vi är alla i samma båt ändå! Ja ja nu ska jag in på facebook en snabbis och sen göra mig klar för jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: