Sista dödsrycket

Kl 06.00
🌑 -3°C

Ska iväg idag på IKEA och köpa julklapp åt finaste gulligaste underbara Freya ❤ De ville ha en barnstol så det blir det. Till den andra trollunge Alicia har jag köpt lite av varje, ett nytt mjukisdjur hittade jag en jätte fin, sen var det bara pyssel hon önskade sig så det blev det och ett spel. Till Jonte och Nette har jag bara köpt symboliska grejer, de vill inte ha men nått vill jag ge och Dennis är det likadant med men köper en whiskeyflarra, det gillar han. Så det är Freya och Dennis kvar, sen är julklapparna klara.

Hittade Rasmus gamla portabla högtalare, den slutade att ladda man var tvungen att ha kabel hela tiden så den blev ju liggande. Men nu har jag tagit den och har den här bredvid och kopplar upp radio på den medan jag sitter här vid datorn. Funkar bra.

Det är så mysigt att ha eget rum, kan inte fatta att jag faktiskt suttit i köket med min dator så länge. Men det är klart när ungarna var mindre så var det ju rätt bra, då satt man mitt i smeten och hade överblick över allt. Men nu behöver jag ju inte det, jag kan sitta för mig själv, radio spelar, djuren runt i kring. Finn trampar runt framför mig på mig oh ger sig tillslut och hoppar ner. Roffe kommer in då och då för att kolla att jag är kvar här, hoppar upp mot mig och vill ha sig en kli, sen har vi fina Lucifer, han ligger ofta ner vid mina fötter. Får se då vad som händer nu när han flyttar med Rasmus, jag tror Bamse kommer att kommer upp mer. Lucifer är rätt snabb på att jag runt på Bamse 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: