Avslutning

Idag kör vi sista gången på Zumba Gold för denna termin. Nästa gång startar först i mars och då kör jag bara tio gånger. Pandemin tog lite knäcken på Gold, vi var 40 anmälda när pandemin kom men det har halverats vi är ca 20 nu. Redan innan med bytet från Aspen hyllan ner till A hallen och sen ner till B på en termin dödade tio stycken. Men nu gäller det att börja jobba upp det igen. Så från och med nästa termin börjar vi med tio gånger och jag sprakar igång kids innan där istället. Så får vi se hur vi det tas emot, blir det anmälningar eller uteblir dom helt.

Känner mig mycket piggare idag än vad jag gjorde igår. Men kom på mitt i allt att jag kan ju faktiskt vara lite allergis oxå och tog en allergi tablett och vips så var det bättre!!! Inte borta men betydligt bättre så det är nog en blandning av allergier och förkylning.

Nu blir det till att öva korrar, söka fram lite gamla korrar och plocka fram priser till utlottningen, fara och handla drickor och frukt. Det gjorde jag inte igår.

Idag ska vi ju dansa för Mia, jag ska tända ett ljus och sätta det på hennes plats, där hon brukade stå. Där får det vara hela passet. Men först ska vi starta med en tyst minut. Sen får hon vara på scen under utlottningen, stå med vid fikat. Vi ska hedra och minnas henne, hon var en trogen del av min zumba. Så Mia ikväll får du var med oss, vi är många som tänker på dig och så kommer att bevara dig i våra hjärtan ❤

👣

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Dec 14, 2021 @ 16:54:02

    💖

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: