Ännu hemma

Kl 06.30
🌧 -1°C

Jag är ännu hemma idag med min förkylning, jag ska väl inte smitta längre men det känns ändå inte fräscht att stå där och nysa och hosta på jobbet. Men igår kom jag på det… sa till Danne att det känns som om jag har en fjäder i nästa som killar mig högst upp och ett hårstrå runt ena ögongloben som någon drar i och i samma veva jag sagt det så slog det mig, allergier!!! Tog en allergi medicin när jag kom hem och yes, det blev bättre. I morse tog jag en direkt jag steg upp och snorandet har slutat nästan helt. Jag känner ju förstås av det hela ännu men jag är inte längre på samma sätt som igår, det rinner inte och jag hostar inte heller lika mycket. Allt känns bättre helt enkelt. Men fitness passet igår kväll hade jag aldrig fixat.

Nu blir det att gå in på facebook, uppdatera sidorna, gräva efter korrar, gå igenom alla korrar, kolla mina priser och sen iväg och handla. Savannah ska hämtas efter 10 och vi ska iväg en sväng hon och jag så det gäller att lägga på ett kol här 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: