Satan oxå

Kl 07.30
☁️ 0°C

Vaknade i natt och kände mig kanon sjuk. Hostade och snorade, drack lite vatten, tog en panodil, somnade om, vaknade av att jag var dösvettig. På morgonen sedan… försov mig, Savannah väckte mig så mådde jag bra! Jag var bara wooow nu är jag frisk…. tills jag varit vaken en timme, då började det igen. Skit oxå! Det känns som om jag har en fjäder i näsan och ett hårstår runt ena ögongloben. Det killar så det inte är klokt. Usch måste nämna ordet, jag tycket ordet är så äckligt men mitt snor är genomskinligt och rinnigt. Misstänker därför oxå att jag är lite allergisk. Jag är ju lite allergisk och blir jag sen förkyld blir ju det värre. Så nu har jag tagit en allergi medicin så får se om det blir lättare. Hjälper det så har vi ju en del av orsaken till min snorighet. Men passet ikväll blir nog inställt…. men jag väntar in i det sista med att ställa in. Får se vad allergi medicinen har för verkan.

For in lämnade screening test nr 2, var ju lite sen i och med att jag försov mig i morse. Men det spelar ju ingen roll bara provet hinner med bilen och dit hade jag massor med tid. Sen blir det sista screening testet på onsdag.

Avslutning på Zumba Gold imorgon, måste handla till det, jag har ju alltid avslutning med fika och lite lotter. Sedan blir det lite ändring på Gold upplägget. Kör bara tio gånger och 5 gånger har jag istället Zumba Kids. Så det blir lite ändringar där. Har redan 10 som bokat in sig på kids. Det blir roligt att få börja köra med ungarna igen ❤ Ja ja nu ska jag in på facebook och köra lite uppdateringar och sedan iväg och handla till Gold gänget 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: