Förkyyyld

Kl 07.15
☁️ -2°C

Fan jag är snorig, inte så mycket så att det typ rinner men blir täppt i näsan på natten. Jag har haft lite ont i halsen oxå men det är oxå på natten… det går som över när jag stigit upp, druckit lite kaffe och varit vaken en stund. Måste väl kolla med Lena hur jag ska göra imorgon på jobbet. Jag har ingen feber men är lite snorig och då kanske de inte vill ha mig där heller.

Vi var ute på lite julklappsjakt igår med Danne, vet inte om vi nu hittade så mycket. Men vi är väl nästan klara, jag har Alicia kvar, nått litet till Dennis, Jonte och Nätte, allt annat är klart för min del.

Idag blir det jul middag med Spolanders, det ska bli roligt. De har ju Kukkolaforsen så vi ska ju naturligtvis dit. Det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Vi får väl sitta i utkanten på ett bord, kanske inte så trevligt att ha mig som bordsgranne även om jag nu inte är så kanon förkyld. Det är ju inte covid ialf och det sa läkaren att det gått så pass många dagar sen jag jobbade ihop med honom som hade covid att jag är nog säker nu. Men det blir ju tester för det, två till.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: