Lilla fina Mia

Mia du kommer att vara saknad, du har varit saknad på zumban. Din plats mitt framför mig har jag ofta tittat på och tänkt på dig denna höst. Nu har du har du slutit dina ögon för gott. De vi visste skulle komma kom till sist. Men det sista gick så otroligt fort som om den förbannade tumören la i högväxeln i slutet. För dryga månaden sen var vi ut och fika, vi gick på apoteket och PMU.

Du var en av mina trognaste följare, var jag var med min högtalare var du, bara du kunde. Och vilken tur att du hann vara med i vår nya lokal!!! Vi har dansat ihop så många gånger. Vi ska dansa för dig Mia, tända ett ljus och ställa det på din plats, där ska det få stå hela passet, vi dansar en av dina favvosar, Coco Jambo.

De ringde igår morse om covid testen, den var negativ men däremot hade jag RS virus, troligen kommit via någon av mina barnbarn. Känner mig inte sjuk så, lite takdropp i näsan igår och torr i halsen. Idag har jag lite ont i halsen faktiskt men inget mer. Men för oss vuxna blir det ju bara som en förkylning, det är ju för spädbarn det kan vara farligt. Så ingen kontakt med Freya på en vecka sa läkaren, fast det är nog hon som smittat mig sist vi träffades 🙂 Läste om det och man behöver inte stanna hemma eller nått sånt om man har drabbats. Men tror jag ställer in Strong ändå imorgon för jag har ont i halsen, vill inte träna sjuk själv.

Idag blir det att städa lite nu på morgonen, ska dammsuga och skura köket. Vi ska sen på stan jag och Danne och köpa lite julklappar. Och senare ikvöll skulle Jessica och Lolle komma förbi och kolla in katten så får de byta ut tankarna lite. Usch de har jag oxå i tankarna hela tiden, det är nu 8 veckor sedan William gick bort 😢 ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: