Fredag

Kl 04.45
🌑 -8°C

Varmare idag, skönt! Man blir så jävla less på detta kalla och det kom så tidigt. Redan i slutet av november så blev det över minus 20 flera dagar.

Mia är nu dålig, hon var inlagd några dagar i Kalix här tidigare men kom hem, hennes önskan hade tydligen varit att få då hemma hörde jag av en av hennes kompisar. Men hon åkte tillbaka igår förmiddag. Vi var ju dit jag och Maria och hälsade på bara en snabbis i onsdags men hon orkade inte ens svara, hej sa hon när jag böjde mig över henne och sa hej. Men sen sov hon bara, stackars lilla Mia. Men igår åkte hon alltså in igen. Och det var illa, pratade med Paula och hon sa att läkarna inte trodde hon skulle överleva natten. Familjen har varit där förstås. Men jag vet inte hur det gått nu. Jag var in på facebook och messenger men hittade inget. Hoppas hon får/fått gå fridfullt men som det var i onsdags så verkade hon inte ha ont nånstans, men hon får smärtlindring hela tiden.

Jag kände ju Mia via zumban, hon var en av mina trognaste deltagare. Tror hon varit med sen början, hon har varit med på varenda Zumba Gold kurs tror jag oxå. Så lärde vi att känna varann. Vi var inte privata vänner så…. Det gick så fort den här sista tiden. För en månad sen var vi ut och fikade hon och jag. Vi var på Taavolagården. Hon var trött, somnade en skvätt efter fikat. Jag lät henne vila ögonen någon minut. Sen ville hon gå på apoteket, ögat på den sidan tumören sitter hade börjat stå ut. Hon skämdes över det så vi var och tittade om de hade nå ögonlappar typ. Sen var vi på PMU en sväng, Mia älskar loppisar. Så vi var in och tog ett varv men redan där hade hon tappat intresset, hon som ville inte titta på något. Nå jag förde hem henne sedan. Tänk den 20 november skrev hon på facebook att hon ville ha främmande, hon kände sig så ensam. Tittade just att hon skrivit åt mig den 3 december att hon är så trött, hon sover dygnet runt, det är en vecka sedan…. nu är hon på väg till sin mamma, Mias älskade mamma som oxå dog för något år sen och Mia tog det väldigt hårt.

Strong igår, det gick bara bra, börjar hitta hur jag vill ha det nya blocket. Jag har sträckt min höftböjare så jag kan inte göra vissa övningar men hittat alternativ son funkar bra och inte blir för easypeasy heller.

Fan det är svårt att blogga med bloggkatten Finn, han har som inte fattat att man inte får sitta eller gå på mattes tangentbord, fast nu passar han sig faktiskt lite. Det har börjat sjunka in att det inte är populärt 🙂 Han ska ju sitta framför mig mellan mig och datorn, det blir liiite krångel det. Men efter ett tag ger han upp nr han märker att det inte en hjälper att goa med mattes glasögon. Nå niin dags för facebook, frillan och sen jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: