Alicia är på sleep over

Kl 04.45
🌑 -21°C

Alicia kom till fammo igår, jag jobbade till 21 och hon hade somnat i soffan när jag kom hem. Väckte henne för att klä om till pyjamas och hon flög i min famn och jag fick en lång kram. Hon hade väntat lilla gumman, hon hade frågat massor med gånger, när kommer fammo? lilla hjärtat. Nå vi gick ner o la oss i sängen och hon somnade direkt

Börjar jobba kl 09 idag men jag ska vara på screening redan kl 08. Vi en av våra personal som jag jobbat med som blivit sjuk i corona. Man blir ju lätt lite nojig när man hör sånt här så jag gjorde en covid test redan igår morse, jag tyckte jag hade ont i halsen när jag vaknade 🙂

Nya låtarna på toningen ger en faktiskt lite träningsvärk, jag har haft ont i låren och i axlarna igår, känner värre i axlarna idag. Så någon nytta gör den. Idag blir det Strong Nation men det var bara två bokade till kvällens pass och då ställer jag nog in om det inte blir fler. På söndag är det 5.

Covid ökar i världen igen, precis som det gjorde förra vintern, nya restriktioner och mer hotas det med. Vi är nu där vi var innan allt togs bort, inga begränsningar än med hur många man får vara i en lokal men däremot ska man kunna hålla avstånd. Får se då om man måste ta in zoom igen. Känns inte som att jippi vad kul det blir men kanske att vi måste ge deltagarna alternativet igen, får se då var det bär. Kanske ett val, hemma eller på zoom. Men då tycker jag vi behåller prisläget som det är nu.

Det är rätt mysigt med ”eget” rum, jag tar med mig kaffe, min virknål till håret, jag har min skit mysiga hel ulls filt, den är så varm och gossig över benen, har ju ingen datastol jag sitter på en köksstol och det här rummet blir lite kallt i och med att dörren alltid annars är stängd in hit, så filten passar ypperligt här. Finn sitter med mig som vanligt och Lucifer på golvet inkurad i Rasmus gamla morgonrock som jag fick sätta på golvet åt honom. Roffe ligger framför brasan i köket, han kommer bara in och kollar till mig ibland, finns ju inget mysigt åt honom här enligt Rolf själv.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: