Virrigt 🐾

Passen igĂ„r gick sĂ„ dĂ€r, Gold passet virrade jag hit och dit i tyckte jag sjĂ€lv. Toning passet gick betydligt mycket bĂ€ttre. Jag Ă€r sĂ„ jĂ€vulusiskt trött! Det brukar bli sĂ„ i slutet pĂ„ Gold, de tvĂ„ sista passen Ă€r jag trött…. men nĂ„vĂ€l nu Ă€r det det sista pĂ„ G nĂ€sta vecka, sen lite mer vila! Man kan inte alltid ligga pĂ„ topp!

Men nu har jag bestÀmt mig att köra bara tio gÄnger pÄ vÄren. Deltagandet har blivit sÀmre i pandemin, det Àr ju förstÄeligt men dÄ Àr det dags att förÀndra sig lite, tÀnka nytt igen. FrÄgade i Gold gruppen vad de tyckte om bara 10 gÄnger och de flesta tyckte att det var ok. Jag startar upp Zumba Kids först! Det ska bli sÄ roligt, la bara ut en blÀnkare om det finns intresse om jag startar till vÄren och jag har redan fÄtt in flera anmÀlningar. SÄ kids start i mitten av februari och 5 veckor efter det kör vi Zumba Gold igen fram till sommaren. Wow vad kuuuul.

Sen funderar jag över avslutningen pĂ„ Gold, jag har ju stĂ€llt in toning passet för att vi har just avslutning, det drar oftast ut pĂ„ tiden dĂ€r. Jag har ju lite utlottningar, bjuder pĂ„ frukt och dricka. SĂ„ jag vill inte stressa mina deltagare heller. Jag bjuder in de som vill komma och dansa med mig istĂ€llet för toning MEN dĂ„ kom jag pĂ„! Det Ă€r pandemi och smittan ökar, kanske jag fĂ„r köra en ZOOM klass för de som vill vara med Ă€ndĂ„ men inte vĂ„gar komma dit…. ska kolla i vĂ„r grupp vad de sĂ€ger.

Veckan innan jul har jag stÀllt in alla mina pass förutom just toning passet men det Àr för att det blir instÀllt veckan innan dÄ, annars hade jag stÀllt in det med. MÄste hinna göra lite mer jul i huset, stÀda och lite sÄdant. Men sen kör jag pÄ igen.

Morgondagens Strong, det Ă€r Ă€nnu en övning, Gorilla som jag mĂ„ste hitta tempot i, den börjar lugnt men sen drar den pĂ„ och det gĂ„r för snabbt, man hinner inte upp mellan varven eller jo man hinner men övningen blir slarvig sĂ„ jag ska kolla in vad jag kan göra dĂ€r. Men nĂ€r detta block sitter sĂ„ byter vi ut block 3. Tycker bara det blir sĂ„ mycket muay thai i allt…. mer utav de funktionella övningarna försvinner. Och alla Ă€r inte kampsports intresserade, sĂ„ synd. Sen har jag gjort nĂ„got med höftböjaren, har sĂ„ jĂ€vla ont i den! Och gorilla övningen tar pĂ„ den. Jag har haft ont dĂ€r tidigare och det tar tid innan det blir bra.

❄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: