Myser

Kl 06.40
🌑 -15°C

Det är kallt klart och krispigt ute. Skönt med brasa inne, mysigt, varma kläder ute. Jag har ju nu min nya dunkappa fr 8848 och den klarade minus 25 med t-shirt och en hoodie under, hur varm som helst, sjukt nöjd med den. Enda nackdelen är att jag skulle vilja ha haft den tio centimeter längre. Men jag har ju min täck kjol och mina älskade vinter boots från Topaz of Norway, dom är gudomligt varma!!! Sen om det nu skulle krypa ner mot minus 30 så har jag min andra 8848, den har man bara inte om det är varmare än minus 25. Så nu är jag rustad för vinter minsann.

Sitter nu och bloggar med Finn framför mig, han trampar hit och dit och trampar på tangenterna så ibland har han gjort allt möjligt med datorn. Det blir en riktigt IT katt av honom. Sen är han ju rätt stor så jag ser inte över honom, jag får kika runt honom från olika sidor beroende på vilka bokstäver jag behöver använda. Nå niin nu la han sig ner, skönt då ser jag iallafall men då ligger han på mina armar så det blir jobbigare att skriva men men vi får se det som en träning för handlederna 😀 Han brukar gå när Danne stiger upp för då går han och lägger sig med honom framför tvn istället. Matte är tråkig och bara umgås med den där fyrkantiga saken. Det är rätt skönt att inte behöva sitta i köket, att ha sitt eget kryp in, rätt mysigt att sitta och titta ut.

Det darrade till i huset, handtaget i ytterdörren skallrade…. ??? jordbävning, hör inga stora bilar, ser inga stora bilar heller…. eller är det bara i marken för att det är så kallt. Jag hörde inte det men Danne och Roffe reagerade på det båda två.

Var och shoppade med Rasmus igår, vi var på PMU och handlade det han behöver för att komma igång. En sväng på IKEA blev det med. Sen får han ju utav morsan när vi tömmer huset i Neisten men det blir ju inte än och han behöver ju ha lite fram till det. Sen får vi ju se om det duger det som finns hos mamma. men nu har han soffa och husgeråd, lite sängkläder, handdukar och sånt. Han är så i förväntan att det ska bli av. Vi får ju börja föra grejer dit i slutet av december, inflytt i januari men sängen får vi ta dit första helg i januari för då är jag ledig och Dennis får komma med craften. Helgen innan är ju nyårs helg så då ids vi väl inte flytta 🙂

Nu har han på morgonen efter han kom från jobbet, diskat allt han köpt i diskmaskinen, vissa grejer för hand så allt är rent vid inflytt. Han blir stor min son. Han var så gullig igår, han är rädd att mamma blir för ensam. Så han sa att om du ska göra något och inte vill vara själv, ring mig så kommer jag och är med dig. Vad snällt va ❤

Ja ja nu ska jag gå och ta reda på alla hans grejer och packa om allt i lådorna så det blir lite ordning, att allt håller, glas och sånt utan att behöva linda in det i tidningspapper, då får man ju diska igen. Sen fixa frillan och sen blir det jobb.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: