Slitigt

Kl 06.30
🌑 -15°C

Just nu går livet tungt, det känns som om jag återigen trampar i sirap. Mycket att göra så klart som alla andra innan jul men det är så mycket annat som tillkommer. Rasmus flytt, allt joxande med det. Möten hit och dit, mamma, sen får man höra saker, vara med om saker man inte riktigt vet hur man ska ställa sig till. Då grubblar jag, gräver ner mig lite innan jag vet hur jag gör, innan jag kan släppa…. jag vet inte jag är väl trött oxå.

Passet gick kanon igår trotts att jag kände mig energi fattig…. jag vet inte om jag ens orkade ösa på på scenen, jag hoppas jag gjorde det. Ibland var jag nån annanstans i tanken men benen och armarna levde sitt liv och gjorde vad de skulle 🙂

Jag kommer nog att köra endast 10 Gold pass nästa termin, 5 kommer att gå till zumba kids istället. Tror det blir bättre så just nu iallafall. Sen får vi se den dagen pandemin släpper hur det verkar. Många är rädda just nu och det märks framför allt på Gold där det är i sak äldre människor. Men det ska bli roligt att återuppta Zumba Kids, det är länge sedan nu jag haft något planerat för dom. Tänkte kolla med Anne på Folkan om hon oxå har något vi kan delta i med kidsen se, de älskar att uppträda. Kanske ha avslutning där? Ja vi får se hur jag gör. Nå jag ska göra en planering och lägga ut så får vi se hur det ser ut när vi startar 🙂

Idag blir det bokföring, vi fick in skrivaren i nätverket efter många om och men, tänkte nästan hiva ut den genom fönstret ett tag 🙂 Slagit in paket åt mamma, Pia åker upp idag och det blir nog sista svängen härifrån innan jul. Så vi var och fixade lite julklappar åt henne så hon har paket att öppna på julafton.

Mitt år har börjat bli så långt, man tänker ju inte så mycket på hur det växer för man har ju alltid fast det. Men här om dagen när jag släppt ut det så passade jag på att studera och ta en bild. Får se då, jag har tänkt att när det är ner till rumpan tar jag bort dom. Men ner till rumpan är ett mål jag har.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Dec 07, 2021 @ 21:27:00

  Det har varit ett minst sagt annorlunda år igen. Jag känner mig också helt slut… Sen är det väl så att det finns perioder då det känns som att allt ska hända samtidigt 🤔
  Mycket energi går till att fundera på hur blir det nu, blir det nånsin ”normalt”, hur länge orkar man med allt, att inte veta, att inte kunna planera, resa osv.
  Kom ihåg att ta lite ledigt oxå ❤️ Det är inte helt fel det heller!!

  Kram ❤️

  Svara

  • Anna
   Dec 08, 2021 @ 10:53:22

   Nä gjorde det igår, ställde in passen veckan innan jul, alla förutom toningen för den ställer jag in nästa vecka pga Gold avslutningen. Så då får jag pusta ut lite iallafall 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: