Nä nu jävlar

Kl 06.00
🌑 -24°C

Nä nu jävlar är det kallt som satan! Minus 24 grader!!! Tänk förra året vid denna tid hade vi gröna gräsmattor. Jag vet att jag fotade den 22 och 23 december och det var grönt och plus grader ute! Nu är det full vinter :/

Idag blir det pass kl 10, tar lunch och en halv motionstimme innan jag far till jobbet. Så hinner jag köra Strong. Men får se hur det blir med bokningarna, det är just nu hela 7 personer men i denna kyla förstår jag om folk inte kör in till stan. Nå det är ju någon timme dit, jag är upp i ottan.

Rasmus köpte en soffa igår eller jag köpte en soffa till honom, de var och förde den till lägenheten. Så det börjar att ta sig. Han har så bråttom den gode Rasmus, han vill fort hemifrån. Jag hade bott hemma och sparat lite pengar istället. Men men de vet inte än vad det vill säga. Men jag förstår, man vill ju bli sin egen.

Nä nu ska jag in på facebook och göra uppdateringarna. Jag har lite svårt att skriva med den gode Finn mellan mig och tangenterna 🙂

Be safe out there

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Åsa Tornin
  Dec 05, 2021 @ 12:03:16

  Åh vad roligt med egen lägenhet 🙃 kommer ihåg känslan. Så spännande. Blir Finn av med sin polare nu 😁 el stannar ”dåren” hos er?

  Fyyyy för denna kyla, inte roligt alls men vi måste genomlida detta innan vi ser ljuset i tunneln igen.

  Ha en fin söndag. Pussa Finn från mig 🤗

  Svara

  • Anna
   Dec 07, 2021 @ 10:23:57

   Dåren åker med Rasmus 😀 Men Finn busar med Roffe, kommer hoppandes på sida mot en livrädd Roffe bara för att skutta över honom. Men jag tror han och Bamse kommer att hitta varann när Lucifer far för Bamse är rädd för Lucifer men mer nyfiken på Finn så där ser jag en utveckling.

   Ja fy fan för denna kyla men vi bor ju här bara och bita ihop och drömma om sommaren.

   Pussar Finn från dig ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: