Måste planera

Kl 06.15
🌑☁️ -10 °C

Uiii jag måste börja planera när jag ska göra vad fram till jul, julklappar??? Vad ska jag hitta på till alla? Nå Rasmus blir inga problem, han ska ju flytta hemifrån nu så det blir lätt, han har en lååååång lista. Till Danne har jag oxå klart. Savannah har skickat vad hon vill ha men det är små saker, vad köper man förutom en ny mobil? Hon vill ju ha dessa Iphones som kostar 10 000!!! Nu måste vi hjälpa Rasmus i början, han kommer inte ha råd med en massa olika abonnemang själv ännu. Så där får vi lite extra kostnader på oss.

Börjar 10 idag men ta rasten före så jag börjar 11 om det funkar på jobbet, sen jobb fram till 22 ikväll…. uscha dom är så låååånga våra helg pass.

Jag var så jävla trött igår så det inte var klokt, jag var livrädd att jag skulle somna under pausen i Idol, jag ville verkligen se detta. Men det har ju varit klar i flera veckor att de två finalisterna blir Birkir och Jacqline, de har ju varit bäst. Men jag hade rätt sa nånstans efter tre fyra fredags finaler att de 4 i topp blir Annika, Lana, Jacqline och Birkir och så var det. Men nu blir det svårt…. vem vinner????

Ja ja nu ska jag göra mig iordning, fika, fixa frilla, facebook, sen iväg till jobbet. Har nog hittar låtarna till zumba fitness och Gold… men toning passet???? Kollar lite på mina planer, skrev ju nått bra får ett tag sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: