God Natt säger klockan

Kl 04.45
🌑(klart) -8°C

Det står ännu god natt på min klocka. Då har man inte haft minst 4 timmar sammanhängande sömn, så en dålig natt igen men andra ord. Jag gick och la mig vid 22.30 men låg nog vaken över en timme om inte mer. Sen vaknade jag vid 02.30 och kunde inte somna om. Somnade kanske vid 03.30. Rasmus ringde 04.30, han tror att han sett Gärres katt. Den har varit borta i flera veckor nu. Nå min klocka skulle ringa 04.45 ändå. Jag börjar jobba kl 07. Och jag vill ju som sagt ha mina timmar på morgonen.

Pass igår, Strong, det nya blocket är under bearbetning, jag måste ge alternativen oxå, det finns folk som har problem med knän och annat som har svårt att göra 3 utav övningarna. Så nu är det 3e gången jag försöker hitta tempot, rätt alternativ…. men nu ska det sitta till nästa gång ordentligt.

Ja ja nu ska jag in på favebook och sen fixa frillan, jobbet kallar. Bytte med Mari, skulle ha börjat 12 men det är rätt skönt att få fredag kvällen hemma ändå. Då får jag glo Idol i min egen soffa. Det är spännande nu, 2 åker ut idag, tyvärr blir det nog Lana och Annika, Birkir och Jaquelin är så jävla bra!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: