Mycket på gång igen

Kl 06.15
🌨 -6°C

Det är konstigt att dagarna alltid hopar sig. Fast att jag var ledig igår så hann jag inte placera röven någon längre stund hemma än några minuter här och där. Landade slutligen hemma efter 21. Finn försökte springa efter mig de få minuter jag var hemma efter att vi kom från mamma. När jag väl sen satt i bordet på kvällen kom han och la sina tassar runt min hals, ändan på bordet och resten av kroppen upp efter mig, pussade på mig mellan varven och spann högre än en V8.

På tal om mamma, ja vi var ju upp igår jag, Pia och Rasmus till mamma. Hon var lite tröttare än hon brukar, lite tystare men det var nästan inget svammel. Hon blev så glad att vi kom, vi satt där i ca 1.5 timmar sen var det bara att vända kosan hemåt, dels så det inte skulle hinna bli mörkt. Det var rätt mycket snörök efter vägarna och sen är det ju renar när man kommer uppåt. Och sen hade både Pia och jag tider att passa. Slumrade en stund på soffan, for her i källaren och hängde tvätt. Då larmar min mobil, faaaaan mötet jag skulle ha kl 16! Flög upp från källaren, pinkade och klädde på mig. När jag står på bron så ser jag att jag har ingen bil, tänkte ta Rasmus bli men då skulle han iväg med den. Så det var bara att ringa Nina och då var klockan nästan 16.10!!! Men det var inte så mycket att möta egentligen, vi pratade lite bara om vad vi skulle göra, tänka över lite aktiviteter, lite var vi stanna, folk, och hur vi ska göra.

Nå sen släppt Nina av mig på jobbet och jag hämtade Danne och bilen, han kom på rast. Hem och käka, umgås lite med ungarna och djuren. Föra tillbaka Danne till jobbet, iväg och handla, hälsade på hos Sanna en riktigt gammal kompis, vi har inte haft så goda relationer alls sen 12-13 år tillbaka.

Sen for jag hem, hängde upp Savannahs nya lampa som blev rätt sne 😀 nå tänkte att det där får Danne fixa när han kommer hem. Efter det sedan så kunde jag äntligen sätta mig i soffan. Men då var jag så trött så jag somnade av och till. Tittade tv en stund och somnade sedan för natten efter 24.

Idag ska Rasmus och titta på lägenhet. Vad konstigt att han funderar på det. Men jag tror inte han tänkt riktigt klart än…. han tänker bara att det kommer att kosta i hyra. Men sen tillkommer mat, kläder, allt annat man behöver….. Jag är bara oroad över hur han ska vakna…. den här veckan har jag fått väcka honom 2 gånger……. det är inte bra. Fast när man vet att man måste så stiger han nog upp! Vi får göra så när vi tittat på lägenheten att vi går hem, räknar på vad det kostar att äta, kläder, försäkringar, telefon, bredband och allt annat man kan behöva. Vi måste ju ta reda på vad som ingår i hyran med, el, fiber? Är han redo för det här??? Ja vi får se…… fast det är hans dröm att få eget. Min älskade son har blivit stor!

Det snöar ute, ett lätt snöfall, det vräker ner söderut såg jag men inte här….. än iallafall. Usch jag tycker vi har snö så det räcker nu redan och mer ska det komma i flera månader än :/

Savannah har ju problem med typ urinvägsinfektion och har ätit två kurer penicillin och det går inte över…. nu har hon slutat äta för en vecka sedan och problemen är tillbaka, nå det är bara och ringa igen.

Sitter här i mitt nya rum med Finn framför mig, lite svårt att skriva med honom liggandes på mina armar eller så sitter han framför mig och jag får försöka sen något runt honom eller ovanför honom. Han kräver sitt den gode Finn.

Idag ska jag då iväg med Rasmus vid 10, Savannah ska hämtas kl 11 och vi ska iväg och tanka hennes bil… Pian kommer kl 12, vi har lite att göra och sen tänkte vi hinna ta en fika innan jag ska börja jobba. Sen landar jag o lokalen för ett pass Strong Nation kl 18. Och nu som vanligt, facebook och frillan och sedan korrar.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: