Ledig dag

Kl 05.45
🌑 -13°C

Passen igår gick bra, man blir ju så full av energi när man får vara där och köra ihop med sina deltagare. Ibland är jag trött, tänker att hur ska jag orka men när man öppnar dörren till lokalen, börjar göra mig iordning, knyter på sig gympadojorna, sätter på mig hörlurar och sätter på musiken då kliver instruktörs Anna in och man glömmer allt annat. Det är mitt liv, det som får mig att andas, att glömma vardagen, hämta energi, att bara få vara mig.

Med allt det sagt så är det ändå inte fel att få vara ledig både från träning och jobb, idag är en sån dag. Jag tränar aldrig en onsdag ibland har jag jobb, 4 av 6 veckor jobbar jag onsdag men då är en av de dagarna 09-18 så jag har lite ledig kväll. Men idag är det alltså ledigt och jag och Pia ska upp till mamma och hälsa på. Rasmus kom just hem från jobbet så han ville följa med. Klockan 09 hämtar hon mig så det är bäst att vara klar då. Så nu in på facebook en snabb sväng och sen fixa håret.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: