Kul som vanligt

Yes, gårdagens zumba gick bra, kul som vanligt. Vi var 8 stycken, deltagarantalet har sjunkit lite igen. Men det brukar det göra vid den här tiden på året. Folk börjar lite fixa med julen och ju närmare jul vi kommer destso mindre brukar det bli på passen. Förra året var det inte sån nergång men då hade vi det på zoom, folk kunde zumba hemifrån. Idag blir det dagens dubbel, Zumba Gold och Zumba Toning Body Toning. 3 gånger kvar av Gold kursen nu, sen är det bara att börja planera inför nästa år.

👁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: