Kallt som satan

Kl 04.45
🌑 -18°C

Usch och fyyyy nu börjas det, kylan är här. Vi har ju inte haft så kallt inne i stan, i byarna har det ju varit rätt kallt redan men vi har väl haft runt -1o som kallast. Men nu jävlar small det till, minus 18 grader när jag steg upp i morse! Dags att plocka fram mina vinter skor. Jag måste ta ner lite foppisar och andra sommar dojor som är i hallen, vi får inte plats med nått där snart. Rasmus har 4 par dojor i hallen, Savannah 3 par, jag har 3 par, Danne har väl oxå en 3-4 par plus alla tofflor och foppisar!!! Nä idag åker de ner i källaren så man får plats med vinter skor där.

Fick min nya jacka igår, 8848 dunkappa går ner till vaderna. Nu kommer redan testen, klarar den av kallgraderna. Jag ska bara gå med blusen under idag så får vi se. Jag är ju en som fryyyyser. Kappan jag köpte förra året var inget att hänga i julgranen, kall som fan! Den gjordes om till en kjol och en kort jacka till Savannah, så det blev ju helt perfekt ändå. Kjolen har jag redan använt i massor. Så bra mellan bilen och träningen, jag behöver inget annat under, jag fryser inte.

Ja ja nu lite hårfix, jag ska börja jobba 07, måste dela mina mediciner oxå så det är klart inför veckan. Men jag saknar lite meduciner…. en som jag ska hämta ut idag. Ingen jätte viktig medicin, tror det var nån kolesterol tablett. Nu facebook och uppdateringar.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: