Nya rummet

Kl 06.00
🌨 -7°C

Sitter just nu i mitt nya rum, mitt egna rum i huset. Alla har sitt eget rum utom jag, Danne har sitt stökrum i källaren och ungarna har ju förstås sina. Jag behövde ju ett rum där jag kan ha alla min grejer samlat till firman, skrivare, pärmar, hålslagare, häftapparater osv, jag har ju alltid haft allt i köket. Men nu så nu har jag fixat så nu har jag mitt, jag med. Det ska ännu upp lite hyllor och sånt men det i stort så är det klart. Finn har hittat mig, Roffe har gnuggat in sin doft i mattan och Lucifer har undersökt rummet noggrant han med.

Vi har gjort jul på House of Joy igår jag och Nina, lite jox för att få lite jul feeling i huset måste man ju ha. Förra året satt vi där själv framför datorn och önskade alla trevlig 1a advent. Nu får vi göra det live i lokalen. Jag startar idag med lite zumba Fitness direkt efter Ninas Piloxing 🙂

Det var full fart hela gårdagen för övrigt, föra Danne kl 07, hem och skotta som en vettvilling!! Hoppa i träningskläderna och iväg till lokalen för ett Strong pass. Städa lokalen, hem, dusch, sen var det tvätten, fixa mitt rum, handla, laga mat mellan varven, fixa i vår walk in closet, bygga ihop lite trådbackar osv, elda, fixa med djuren, städa lite, rensa i lådor….. sen tar det ju tid att springa med allt oxå fram och tillbaka, ner i källaren och upp igen!

Ja ja nu in på facebook och uppdatera litegrann och så frilla och iväg till jobbet, jobb mellan 09-17!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: