Julmarknad

Idag blir det julmarknad för mig och Rasmus, Savannah är inte hemma och Danne jobbar så vi tänkte att vi går iallafall. Sen får vi se vad mer man hittar på, ja lite korrar blir det så de är klara inför veckan.

Hängde ju med finaste Alicia igår, hon är så gudomligt snäll den ungen. Fammos egen egen finaste Alicia. Vi var och fikade och sen rantade vi lite på stan men hon ville hem hit och umgås med katterna och Roffe. Hon tog upp lite leksaker i vardagsrummet och satt och tittade tv och lekte med dom och djuren.

Sen var det lite Idol på kvällen, det var faktiskt rätt bra igår, de kuppade Per Lernström, Peter Gihde kom in och tog över scenen ett tag och förklarade hur mycket hans 10 år som program ledare efter Peter själv betytt, hur mycket han gjort för Idolerna, programmet och produktionen. Sen hade de via länk mycket av de gamla vinnarna, de nya Idolerna klippt ihop en sång till honom. Tårarna forsade han var märkbart rörd.

Det var ett bra program och nu är de bästa 4 kvar, Lana, Jaquelin, Birkir och Annika. Fredrik åkte igår men det var nog väntat. Men folket har fått upp ögonen för vår svenska cowboy, han glöms nog inte. Nästa vecka åker två ut och det blir nog Annika och Lana för Birkir och Jaquelin kommer stå i final och vem som vinner, jag tror på Jaquelin.

Ja ja nu in på facebook och sen snabbt hitta vilka korrar jag vill ha och så lite hårfix och sen iväg.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: