Vilka dagar

Kl 06.30
☁️ -13°C

Nu börjas det, vintern är verkligen här, igår var det minus 14 grader enligt jobbets temp. De har lovat minus 16 till helgen….. Anna happy? NOT!!!

Jobb igår men ledig från träning. Helt ledig från träningen är man ju aldrig. Körde det nya blocket några svängar, funderade på hur jag ska kunna lösa det för de som inte kör på fullt… kanske vi gör ett par av LOW varianten och sen kör vi på fullt med de andra? Det är rätt stor skillnad i detta block på low och full. Nå vi ser hur jag gör, det öser sig….

Rasmus har enorma dagar, riktigt skit tider att jobba, nu gör han inget annat än jobbar och sover, tycker synd om honom med dessa tider. Inte undra på att de har dåligt med folk där, något måste ju göras! Han börjar varje natt kl 03 och ska sluta 07 men det händer inte, han kom hem kl 09.30 igår, det har hänt att han kommit hem kl 10, han är oftast hemma efter 08, kommer han 07 någon dag så blir man riktigt förvånad! Han sov hela dagen från kl 11 natten mot onsdag och hade vaknat kl 01. Igår gick han oxå och ka sig efter 11, han åt när han kom hem, pratade en stund och gick och la sig. Jag vet inte när han har stigit upp eftersom han inte kommit hen än och klockan är nu över 08. Så här jobbar han 6 av 7 dagar i veckan De är bara lediga på söndagar! Man tänker att är det ens lagligt att jobba så?! Han sliter hårt min son, jag beundrar verkligen honom att han orkar! Men har han bestämt sig så har han, då kör han på!

Idag börjar jag att jobba kl 11 så några timmar till sen måste jag infinna mig på jobbet. Så nu blir det facebook och frilla och sen korrar!!!!!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: