Tidig morgon

Kl 06.30 Mulet -5

Dagen började bra….. jag försov mig! Kom inte försent till jobbet men jag brukar stiga upp senast 05 när jag börjar 07! Idag ställde jag om klockan och den ringde inte! Men något väckte mig med ett ryck! Faaaan klockan är 06.19! Nå jag hann ju göra vad jag ska men brukar vela hinna blogga och läsa Aftonbladet på nätet, uppdater mina sidor på facebook och så. Nå gör det nu, alla sover här än förutom vår gäst på korttids och hän tittar tv.

Jobbade till 18 igår, kom hem och Danne hade Rasmus fika på bordet. Han fyllde ju 19 år, köket var fullt av gäster. Nå vi umgicks en liten dtund innan alla började rulla hemåt igen. Sen somnade jag som en stock på soffan! Sov 2 timmar!!! Det är ju inget vidare när man sen ska sova för natten. Men otroligt nog somnadw jag efter 24 ändå.

Idag Strong Nation med nytt block! Uiii ska jag våga mig på det??? Jag tror det, dagens pass är i low version så det är rätt bra att börja där.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: