Rasmus 19 år

Kl 05:00
☀️ (klart) -6°C

Rasmus

Denna dag för 19 år sedan en Onsdag föddes han, våran finaste Rasmus. Ja vaknade upp och magen var lite orolig, verkarna började komma vid 08, Danne jobbade. Ringde honom vid 09.30 och vi for och kollade läget hos barnmorskan, ja ja men det var igång. Så vi for mot Sunderbyn. Kerstin väntade på oss där, hon var med under förlossningen. Snabbt gick det kl 14.36 så kikade du ut. Så fin helt perfekt ❤ Klockan 22.30 landade vi hemma i köket, moster Annika var där och väntade på dig, likaså Annika och Mange. Det var full vinter den dagen, minus 25 grader kallt visade bilen då vi åkte hem.

Din uppväxt har inte varit allt för lätt, du har fått kämpa dig igenom skolan men gick ut natur (sista året NASA) med godkända betyg. Du har verkligen fått lära dig att bli målmedveten, du vet vad du vill och du tar dig dit. Du vill verkligen framåt i livet. Vad du än tar dig an fixar du galant! I ju jutsun gick du ändå upp till blått bälte, det hade varit dags för gradering men skolan och pandemin tog över. Du är en riktig kämpe Rasmus och inget stoppar dig. Nu har du fått jobb och håller på att lära dig det. Du är plikttrogen och noggrann, en super arbetskraft. Du är snäll, du bryr dig om alla, du är väldigt känslosam och har lätt till dina känslor, du sätter andra före dig själv. Jag är så stolt att få vara din mamma min fina underbara son. Jag älskar dig och du gör mig stolt varje dag ❤

Grattis Rasmus på din dag, hoppas den blir kanon. Jag älskar dig ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: