Så trött!

Kl 06.15
🌤 (klart) -4°C

Jag har en konstig trötthet i kroppen, säkert lite biverkningar av vaccinet, min lymfa är kvar, lite större än en ärta nu men den är ännu öm. Det gör ont när jag råkar trycka till den på nått vis. Jag är som inte trött i huvudet men när jag sätter mig ner så sten somnar jag. Jag har varit grinig hela veckan och igår köpte jag ostbågar, va säger Danne har du pms eller nått, först är du på dåligt humör och sen köper du ostbågar, du brukar inte äta såna!? Jag vet inte kanske är det klimakteriet, trött, mycket att tänka på, mycket att ordna och fixa med? mycket oro, mamma, skit väder, vintern är på väg, jag vet inte en blandning av allt. Jag skulle behöva lite mindfullness men jag kan nog inte sitta still så länge, inte koppla bort, inte koncentrera mig mer än 3 minuter typ. Så för att klara av en timme mindfullness så behöver jag börja träna på det innan 😀 Ja ja nog vet jag det ger sig efter jul, då kan man varva ner lite, då är det januari, kallt, snöigt och jävligt. Man kan ändå inte göra så mycket då.

Idag blir det jobb 09-18, sen helg jobb, båda dagarna 07-19. Usch nog är man less dessa jäkla lång pass! Dom är inte rimliga alltså. Inget kan vi göra heller för de snodde ju två heltider av oss! Så det är bara att jobba på. Men nu kommer sviterna av deras hälsoschema tänk… ingen mår bra, alla mår skit och man går till jobbet och gör sitt och sen därifrån.

Strong pass igår, det är så roligt, jag hade Eva som är en utflyttade Happisbo med igår. Hon brukar vara och träna med oss när hon är hemma. Och jag trodde att hon varit med på Strong tidigare men det hade hon inte, då hade jag ju berättat lite innan om vad passet går ut på men jag var säker på att hon varit med tidigare. Nå vi pratade efteråt och hon tyckte det var ett super pass! Hon sa att det är är ju helt fantastiskt vilket pass, hon tyckte det innehöll allt och det gör det ju, Strong är ett otroligt pass.

Nä nu ska jag läsa Happisbladet och sen fixa frillan, tvättade håret igår så det är en hel del fixa idag! Såna här dagar är de dagar man tänker att nu klipper jag av dom! Men nu väntar jag bara att de ska bli så långa så jag slipper ha det uppsatt hela tiden. Eller nästa alla är det men jag har 4-5 som jag startat efteråt och de är inte ens halva längden av vad de andra är, de är ju startade 1-2 år efter de andra. De som är på vänster sida är nu två år gamla och de skulle jag väl kunna börja ha lösa. Men de jag startat på höger sida är ca 1 år gamla, de är för korta än, så de tar sin tid. Men snart så några månader till så är de väl oxå kanske så de hänger rakt ner istället för att stå rakt ut 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: