Sov länge

Kl 08.15
🌨 2°C

Sovit till efter 08 klockan slog oxå nästan i botten. Det var så skönt att få sova ordentligt. Vaknade till när Rasmus for, han fikade hörde jag men somnade om direkt. Sen vaknade jag till av att Danne for till jobbet men somnade om på en gång. Så skönt att inte bli vaken. När Danne for tänkte ja ställa klockan men sen tänkte jag nej, gör det inte, sover till jag vaknar för en gångs skull. Sen vet jag att jag hört lillkatten leka, jaga sina bollar i köket och hallen men det har heller inte stört mig, så jag har nog varit trött. Men jag tror jag ännu är påverkad av vaccinet, jag brukar ju inte sova på det här viset, jag var trött hela dagen igår oxå, somnade sittandes lite här och där. Tur att min gubbe jag jobbade med igår var lika trött som jag 🙂 Han blev oxå sittandes lite här och där och vilade några minuter.

Var och hälsade på hos Jessica och Lolle igår. Det är ändå skönt att de nu kan gå framåt, börja enbart sörja, han finns med dem var de än är. Vi pratade om allt, hur kunde det hända? Varför? Varför fick inte han en chans undrade Jessica? Så mycket missbrukare som tar överdos efter överdos och de klarar sig, Varför blev det så här? Vad var meningen? Frågorna är många naturligtvis. Det är ju så jävla orättvist, en kille i starten av livet, med hela livet framför sig…. det gör ännu ont i hjärtat att ens tänka på det. Om jag inte hade jobbat i tisdags så hade jag oxå gått på begravningen…. men jag tänkte på dom hela dagen, det låg en tung stämning över hela staden i tisdags.

Idag blir det att Stronga sig lite, världens roligaste träning, Strong Nation! Det är så jäkla roligt, timmen går så fort helt plötsligt är vi i slutet och håller på med mage/rygg. Nu ska jag skriva det nya blocket och börja träna in det. Jag har sagt till mina övriga zumbisar att det blir inget nytt nästa vecka på fitness och toning passet eftersom jag ska koncentrera mig helt på Strong 🙂

Idag har de lovat att komma och installera våran box till fibret men kabeln är inte grävd och snart har vi vinter! De måste komma snart…. det går ju inte att gräva on snön hinner komma!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: