Dos 3

Kl 07.30
☔️💨 2°C

Jag var ju och tog dos 3 på fredag. På lördag märkte jag att jag hade lite ont nedanför halsen på samma sida jag fått sprutan. Jag var jätte öm där. Nå inget mer med det, tänkte att Finn är ju en tung katta med smala tassar och han trampar över mig lite då och då så jag tänkte kanske jag blivit öm därför. Men igår eftermiddag hittade jag en liten knöl där och efter ett par timmar så märker jag att den blivit rätt stor och redigt öm. Börjar googla och ja svullna lymfar är en biverkning när man tagit sprutan. Jag är som jag var efter förra trött, hängig, ont i skallen och känner mig allmänt sjuk.

Jag behöver en större Bia bädd.. den vi har är så liten och de ryms inte båda i den, Roffe och Finn eller jo de ryms men det är lite trångt. Sen vill ju Lucifer oxå ligga med ibland… ska köpa en stor så jag kan sätta den lilla Bian in i den stora och skapa som två avdelningar. Eller vi får se hur jag gör….

Idag blir det jobb och sen zumba på kvällen, nya korrar förstås på G. Ja ja nu facebook, frilla och så lite korrar 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: