Sista lediga dagen

kl 06.30
🌑 -8°C

Brrr, kändes kallt när jag steg upp, gjorde eld i kaminen och kikade på temp mätaren, ja ja men minus 8, tror det bara var runt minus 2 igår. Glömde nog att skriva upp det…..

Gjorde inte så mycket igår, kroppen kändes lite ledbruten och jag hade huvudvärk hela dagen, det är nog biverkningar av dos 3. Jonathan och Nätte var förbi på dagen med älskade lilla finaste och sötaste Freya, Linda och Tommi kom oxå, vad roligt, jag har inte sett dem på länge. Sen kom Emil och Linnea oxå och hälsade på Rasmus. Vi åkte sen till Pia och Jussa, de har ju fyllt 60 resp 65 år. De har egentligen fest först nästa helg men jag jobbar då så vi var några som var igår.

Skrev ialf några korrar igår, har hittat alla jag vill ha till nästa vecka så nu är det bara att börja nöta, musiken är hämtad och jag ska föra över dem till plattan idag så att allt är klart inför kommande vecka.

Rasmus är ledig idag, hans enda lediga dag…. stackarn, tycker så synd om honom, han har tuffa tider. Men han är ansvarfull och tar sitt jobb på fullaste allvar, han lär sig snabbt och känner det börjar flyta. Han tycker inte att det är så farligt att stiga upp mitt i natten men det är klart han är ung så det går alltid några år. Sen känns det som att jobba 6 av 7 dagar jämt, är det ens lagligt? Och natt arbete på det viset? Ja ja nu korrar och sen kör vi lite Strong Nation kl 10!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: