Upp till mamma

Vi var återigen upp till mamma igår, jag, Rasmus och Danne denna gång. Rasmus kom hem efter jobbet vid 08, helt slutkörd men han ville komma med ändå. Han sov i bilen, halv sov hos mamma och sen sov han hela vägen hem. Men han hade suttit och sovit i fåtöljen natten innan, så jag förstår han var trött. Han for före halv 3 och kom hem efter 08 så det var tuffa timmar och ingen riktigt sömn egentligen. Sen när vi kom hem så sov han till 18 tror jag. Vaken några timmar fram till 22 innan han gick och la sig. Jag var ännu vaken då han for, jag hade så jäkla ont i armen men han kändes pigg iallafall. Kanske det är grejen att sova nattsömnen direkt när han kommer hem och sen bara sova 4-5 timmar innan jobbet. Men då tappar han som hela dagen och hinner inget annat. Nå jag ska prata med honom och höra vad han själv tänker. Men jag vet att han sagt tidigare att han måste få sova 7-8 timmar innan han far och jobbar annars är han trött.

Mamma var pigg, hon pratade och mindes saker vi pratat om för flera veckor sen, det enda hon lite svamlar i är denna katt, hon vet att den är mekanisk men ändå pratar hon om den som om den vore levande. Den stannar ju på rummet när hon går och den sover bra och är så snäll. Annars pratade hon på som vanligt, det är så roligt att vara upp till henne nu när hon är så pigg. Vad synd att Kalle inte fick uppleva detta. Han hade varit glad. Men kanske han ser henne ändå och kikar in till henne ibland.

Ont i armen, ja jag var och tog covid dos 3 igår, både den och influensa vaccinet. Så får se då hoppas jag slipper segdragna biverkningar som jag fick sist, de höll på i 3 veckor innan de släppte taget om mig. Kände inget spec igår men på kvällen sen började jag ha ont i armen och ont i huvudet men inget annat än ialf.

När jag sen kom hem så började jag med vår garderob!! Ja det var inte lite göra det. Zumba kläderna från vardagsrummet sorterades in i trådbackarna, lite svårare att se nu hade behövt en till trådback men jag ska köpa en och sortera om. Skorna åkte in i lilla rummet, de rymdes helt enkelt inte. Sen flytta hyllorna, in med alla våra kläder, sortera i dom, rensa, göra om, placera allt, var ska allt vara!, Jag ska ännu göra om lite grann i rummet bland alla mina scarfs tänkte jag. Men nu är det bara att köpa in ett skrivbord och börja göra iordning för ”kontoret”

Så skönt att det är klart iallafall, nu följer bara skräpberget och allt stök runt ikríng att ta efter….

Parabolkillarna var här just, de justerade vår parabol efter att viasat gick ihop med vem det nu var och det blev Allente istället. Vår parabol funkade dåligt och vi fick en ny, en större och ingen kostnad tillkom heller. Det har varit seg, det har pixlat sig vid dåligt väder, frusit, ibland har det inte funkat alls men nu så nu har vi bra mottagning. Vi i morgonrock och Danne sov på soffan, men vakna gjorde han, trevliga killar. Från Övertorneå är dom.

Jahapp, då var det bara att fixa frillan, sen i på facebook en sväng och fortsätta stöka. Jonte och Nätte är på väg och hälsa på. Jag tänkte hinna med 3 korrar och sen ska vi till Pia på eftermiddagen. Hon fyller 65 nästan helg men jag jobbar då och sen Jussa har fyll 60 i somras, så vi ska fira lite 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: