Upp till mammsen

Idag åker vi upp till mamma, jag Danne och Rasmus. Vi åker redan vid 09 men Rasmus ville med, jag sa att du måste ju sova. men han skulle sova i bilen sa han. Nå får se om han orkar. Hörde att han for före 02.30 i natt, han börjar ju 03 så jag vet inte varför han var i farten så tidigt. Han hade somnat i sin fåtölj och det känns ju inte bra, väckte honom och bad honom gå i sängen men jag vet inte om han gjorde det. Jag är på jakt efter en soffa till honom framför tvn men den får inte vara för stor och inte för liten heller. Nå får se vad vi hittar. Jag hittade en på facebook men hon ville ha så mycket för den… nå vi får se vad vi kommer på 🙂

Ledig i helgen, min riktiga ledighet, förra helgen hade jag sem. Så det blir till att fortsätta i garderobsutrymmet. Jag har tagit över alla klädställningar och skor nu är det bara hyllplanen kvar. Men det gör jag imorgon eller ikväll om jag orkar efter att vi kommit hem.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, sen hämta in tidningen, fixa frillan och se till att Danne kommer upp ur sängen. Vi måste vara iväg tidigt för jag ska vara tillbaka i stan kl 15, jag ska ju ta vaccinet. Får se om jag får den dos 3, jag kunde boka den iallafall fast nu efteråt så läste jag att du måste vara född 56 eller tidigare… fast vi vårdpersonal får ju den nu. Men de har börjat i hemtjänsten. Så det ska bli spännande och se.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: