Bästa lokalen

Jag är fortfarande i mitt Strong Nation flow, det är så roligt, passet går så jäkla fort, helt plötsligt börjar block 3, ibland tänker jag att jag måste ha hoppat över nått block. V var bara 4 igår men vi 4 öste utav bara den!

Jag stod och tittade på vår lokal igår när jag blev ensam kvar där, plockade undan mina grejor, hängde bort mickbältet och bytte skor, spritade av mattor och mick. När jag gick där tittade jag, nog har vi bra lokal, vi har en dörr vi kan stänga in oss bakom, vi blir inte störd av andra, lokalen är stor och vi har ett stort utbud på House of Joy, vi har faktiskt flest pass i veckan. Du får mest ut av att köpa kort hos oss. Ändå är vi bara två instruktörer, ja Rollo är ju oxå med men han lånar tid av hos oss och kör sitt. Den är så fin våran lokal, jag kände mig riktigt stolt över den ❤

Passet gick bra, jag har ju såna enormt bra deltagare, dom är suveräna helt enkelt, kan inte säga annat ❤

👓

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: