Sovit

Jag var helt slut när jag kom hem från jobbet igår, lite i vakum så lagade jag mat, käkade och somnade på soffan, sov nästan 2 timmar! När jag steg upp så började jag joxa i rummet, våra garderober, hann en bit till. Nu har jag flyttat alla skor, rensat ur lite bland skorna, slängt en del, sen finns andra har som jag inte använder men inte kan slänga. Men nu är det mer ordning bland dojorna ialf. Jag drog in Dannes klädställning, ordnade alla skjortor, hängde om dem så de hänger snyggt. Gjorde om lite bland mina klädställningar, gjorde om en helt för Dannes tunga jackor! Han har några som säkert väger 2.3 kg styck!! Mina bälten, de hamnade oxå där, vet ni hur mycket de vägde!!! Tror jag har lite mani, jag bla har säkert 20 resårbälten i olika förger, bredder. längder och utföranden 🙂 Så vad är kvar då? Jo våra hyllplan ska flyttas och alla kläder på dom rensas. Danne rensade sin del igår, jag sa att han behöver inte vika, jag viker om allt sen, då blev det lite lättare för honom att rota runt, han vet att jag är noga med garderoberna. Ni ska få så resultatet sen. Men den flytten tar vi i helg. Idag ska jag jobba och ha pass på kvällen, imorgon åker vi upp till mamma. så då går hela dagen där.

Tycker så synd om Rasmus, vilka omänskliga tider han har 03-07, 6 dagar i veckan! Det är bara 4 timmar men att stiga upp mitt i natten 6 dagar i veckan… det är fan inte mänskligt det! I går natt höll han på att försova sig men Danne var vaken så han kollade att han steg upp. I natt satte jag larmet att ringa och ringde honom halv 3 för att se att han var vaken. Vi får väl göra så här nu tills han vänjer sig att vakna. Rasmus är väldigt ansvarsfull och vill ite att vi ska behöva vakna för att han ska upp, han säger det ofta, du behöver inte mamma. Men vad gör man inte för sina telningar. Jag somnade om rätt så snabbt ändå, det är ju en risk att jag inte gör det men tänkte att jag får chansa. Kollade på klockan, sömnstatusen var bra, längden på mitt sovande var nästan 6 timmar, jag hade sovit 96% av den tiden, avbrotten sammanlagt 7 minuter. Men i natt hände något som inte hänt någonsin sen jag köpte denna klocka! Den slog i botten på återhämtningen, weeeiiiii ❤

Ja ja nu ska jag in på facebook, sen sätta fast håret och bege mig till jobbet, det kallar strax på mig.

Ha en bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: