Sova är överskattat!

Kl 04.30
🌑 2°C

Vem behöver sova??? Alltså totalt överskattat. Jag har inte sovit en blund i natt! Jag var hur pigg som helst, det bara gick inte, går nog på lite högvarv nu. Efter snurrande tv på, tv av så steg jag upp 04.30! Helgen var tuff med allt flyttande, städande, bärande, upp och ner för trappor. Sen måndag i samma takt bara att jag hade ett zumba pass igår oxå. Men då höll jag inte på efter passet, jo nå lite men det var mest att torka av lite, plocka nån små pryl och så. Idag har jag jobbat och haft dubbel pass, klockan stod på 264% och 30245 steg när jag gick och la mig.

Ja jag har ju glömt och berätta, Rasmus har fått jobb, 3 veckors prövo period. Han ska jobba på Svensk hemleverans tror jag företaget hette. Men det är natt jobb eller han börjar mitt i natten. Han börjar 03 och slutar 07 varenda natt måndag-lördag. sen bara en dag ledigt och så börjar ruljangsen igen. Det är rätt tufft. Man blir osocial som fan av ett sånt jobb. Han sover när han kommer hem till 11-12 sen är han vaken till en 18-19 sen sova för att orka jobba igen. Det är inte mänskligt alltså, undrar om det ens är lagligt?? Efter de två första dagarna så känner han si så där, det är ju inte dröm tider men han vill jobba! Ja sa att han kan ju hela tiden söka annat, men det är klart, det blir svårt att prova nått annat om du redan har ett jobb.

Idag blir det jobb kl 07-16 imorgon det samma…. hoppas jag kan sova i natt då! Ja ja nu in på facebook och sen fixa frilla så man hinner till jobbet i tid.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: