Beställt tid

Nå niin då var det avklarat, jag har beställ tid för influensavaccin och dos 3 av covid. På fredag ska jag infinna mig där kl 15.20. Jag ska ju upp till mamma på fredag så jag får åka redan efter 09 hemifrån. Jag brukar stanna och äta halvvägs om de inte har nått gott på restaurangen där mamma bor. Sen får jag börja åka hemåt vid 13 redan så jag hinner till 15. Så det får bli så. Nu är det bara 2 före mamma i kö, ingen före mamma på Lunden men de två före blir ju erbjuden Lunden men tar de inte det så blir det mammas plats. Så vi får hoppas att hon då får plats snart. Men om man tänker så när vi ställde henne i kö i juli så var det 6-7 före henne och nu i början av november så är det bara 2. Så det har ju gått framåt fort ändå. Mamma hade varit så glad, Annika hade läst upp mailet jag fick av vår handläggare, så hon börjar se ljust i tunneln.

Idag blir det jobb 14-17, sen dubbel pass på det. Men innan jobbet tänkte jag att jag hinner gå igenom mina korrar, inget nytt 😢 har inte som jag nämnt hunnit med det. Sen fortsätter jag med rummet. Jag hann ju börja med att flytta kläder men det vete gudarna hur jag ska få plats med allt?? Kanske det får bli så att mina zumba kläder måste i korgar i garderoben för de verkar inte få plats på hängare som jag haft nu. Det är redan nu när jag får in de lösa hyllorna fullt i rummet!! Så vi får se hur jag gör med dom. Nåväl jag har ju tid att springa runt med hyllor och kläder, stuva om, möblera om osv.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: