2 rum ✔️

Japp då var två rum klara. Zumba rummet är tömt och Rasmus rum har flyttat ner i källaren, hans rum är städat! Sålt en del på facebook, massor som ska slängas! Vi har verkligen rensat! Rasmus blev jätte nöjd, han känner mer som att han fick lite mer eget. Nu saknas bara ett svart draperi som skiljer av våra garderobsdel. Den måste vi tyvärr ha kvar, vi har ingenstans att förvara vinterkläder annars. Men det gjorde inget sa han, han var nöjd ändå. Kanske jag kan stuva om mer i sommar….. då ska lilla skrubben rensas! Då skulle vi få in resväskor och sånt annat där. Men gissa vilket springande det var upp och ner i trappor, hit och dit, hämta det ena efter det tredje. Folk som kom och hämtade det dom köpt…. ja herreguuud vilket kutande. Levererade lite jag sålt och förde träningsgrejer till lokalen. Men hann inte hitta nån bra plats för dom, ställde bara in det och drog vidare.

Så nu efter bloggen och frillan så blir det att fortsätta, tömma det sista på hyllorna och börja flytta in Savannahs grejer…. hon är då inte hemma som Rasmus och hjälper till och tömmer! Hon är hos Emil, den lilla divan. Men jag ska tömma hela sminkbordet, sen får hon rensa och torka av innan hon sätter in allt igen i bordet!!! Det finns så mycket skit där…. och för att inte tala om hennes garderob!!!!! Jag blir galen på den. men sånt får hon ta själv när hon kommer hem. Det blir till att vara hemma i eftermiddag för damen.

När Savannahs rum är klart då börjar vi flytta våran garderob… men den hinner vi ta tag i. Sen ska den göras till ”kontor” så vi har lite att handla sedan när allt är klart, som gardiner och lite sånt nån ny möbel osv.

Sen har jag bara att som ska slängas kvar. In i sopsäckar och ut med det! Ni skulle se hur det ser ut i källaren….. allt står där i en hög mitt på golvet, det som ska slängas, sen ligger det jackor och allt möjligt annat i en hög på en säng… det är tänkt att ska säljas men det verkar inte finnas intresse av jackor. Så dom slängs nog oxå. Ja ja nu ska jag ta tag i dagen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: