Semester

Kl 08:30
☁️ 1°C

Jag har semester idag och imorgon, inte för att det blir nån semester, jag ska flytta 4 rum! Så ledigt kan jag titta i stjärnorna efter! Nå samtidigt blir det roligt, skönt att rensa ur litegrann. Vi behöver nu sopsäckar! Jag har slängt massor av gamla jackor, sånt jag inte använder alls. Gamla leksaker, lampor…. fan vi har allt möjligt alltså! Sen när det är rensat så tar vi ut alla grejer, skruvar ner ifrån väggar och bär bort, ja det är en hel del att göra där…. speglar i massor, vad gör man med dom? Får samla oh föra till renhållningen. Alltså fy fan va man samlar på sig skit! Så nu är frillan gjord, ska in på facebook en sväng och sen sätter jag igång igen.

Be safe out there


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: