Söndag i en enda fart

Söndagen kom och gick. For och städade lokalen. Sen kom Annika och vi gjorde min moms. Efter det for vi och handlade jag och Savannah inför hennes lilla bjudning. Kom hem, gjorde två pajer, städade och plockade undan grejs och städade lite grann. Satte färdigt allt tills att gästerna skulle börja anlända. Jag hann tom sitta ner en stund på soffan innan de började komma.

Efter att alla for så gjorde jag bokföringen klart och naturligtvis bokförde jag det jag betalt till Nina i september på fel konto…… nå Nina får sina pengar som hon ska, det blir fel i min bokföring. Men det går ju att räta till. Det är bara det att jag kan inte sånt själv, jag måste ha hjälp till det och sånt irriterar mig!!!! Och allra helst eftersom jag gjorde rätt först och sen bara oooo neeeej faaaan nu blev det fel och ångrade posten och gjorde om… feeeel!!!!! Nå för Annika tar det en minut att fixa det. Men det är så jävla irriterande när jag inte kan fixa det själv. Jag vill ju att mina papper ska vara så klara så hon bara behöver kolla att det är rätt och bara fylla i momsen. Jag var trött och skulle inte börjat med det… men envis som en åsna är man så jag vill få det klart.

Idag blir det lite jobb och sen pass på kvällen, ny låt på G, en underbar reggaeton! Jag har ju mina jag följer på youtube och denna killen är från typ Filipinerna eller nått sånt, så jäkla duktig, lätta och roliga korrar. Så den blir det idag 🙂 Nu facebook, frilla och korrar!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: